Diensten

Uw tuin in goede handen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die alle gewenste tuinwerkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Limburg. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Venlo, Helmond, Deurne en Eindhoven.

Onze diensten bestaan uit alle voorkomende tuinwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Onze jarenlange ervaring, creativiteit en vakmanschap zetten wij graag in om ook voor u de ideale tuin te creeren, Met een flexibel inzicht, modern machine park en passie voor de tuin geven wij u de garantie van vele jaren tuinplezier.

 1. Aanleg

  Het aanleggen van een nieuwe tuin eist vakmanschap en precisie.  Met onze kennis en gebruik van professionele gereedschappen en machines is voor ons geen klus te groot. Zo hebben onze medewerkers ieder hun eigen specialisme, denk hierbij aan bestratingstechnieken, boomverzorging, grondwerken, beplantingen, snoeiwerken, vijver- en filter technieken, tuindecoraties, beregening, schuttingen etc.

  Bekijk dienst
 2. Onderhoud

  Een nieuw aangelegde tuin of een bestaande tuin vergt onderhoud. Voorjaarssnoei, najaarssnoei en diverse bemestingen behoren tot de reguliere onderhoudswerken. Het schoonmaken van terrassen en bestratingen en het snoeien van grote bomen, verticuteren en beluchten van gazon, onkruidbestrijding en vijveronderhoud behoren ook tot onze onderhoudsdiensten. Wij kunnen onderhoudscontracten aanbieden voor wekelijks, maandelijks, of seizoensgebonden werkzaamheden. Informeer naar de mogelijkheden.

  Bekijk dienst
 3. Ontwerp

  Een goed aangelegde tuin begint bij een goed doordacht ontwerp. Tevens vertaalt een ontwerp de smaak van de opdrachtgevers. De vormgeving van de tuin wordt bepaald door o.a. uw wensen en eisen, de omgeving, budget en beschikbare ruimte. Met het ontwerp in de hand is het gemakkelijk te begroten. Met de begroting en het ontwerp krijgt u een duidelijk beeld […]

  Bekijk dienst